Call of Cthulhu - Keeper Tips Book, Collected Wisdom

Call of Cthulhu - Keeper Tips Book, Collected Wisdom
Prijs
€ 15,00
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Dit handige zakboekje, uitgebracht als onderdeel van de 40e verjaardag van Call of Cthulhu, is bedoeld voor iedereen (of die nu een veteraan of een beginner is) die dit geliefde tafelspel speelt, maar is vooral bedoeld voor degenen die games spelen en mogelijk hun eigen scenario's maken.

De tips zijn verzameld in belangrijke onderwerpen, waaronder maar niet beperkt tot: voorbereiding, niet-spelerpersonages, gevechten, rekwisieten, inclusiviteit en gouden regels. Evenals het uitbeelden en gebruiken van de Cthulhu-mythos.
Stel je voor, als je wilt, dat je met een groep ervaren Keepers samen zit, die elk ideeën delen die voortkomen uit hun ervaring met het spelen en runnen van Call of Cthulhu. De verzamelde wijsheid is bedoeld om u te helpen het meeste uit Call of Cthulhu te halen.

Het advies komt van een breed scala aan mensen, sommigen die het spel al sinds de geboorte in 1981 runnen, en anderen die een frisser perspectief bieden. Alle bijdragers hebben hun nuttigste en meest inzichtelijke advies gegeven.

Bijdragen zijn onder meer: ​​Mike Mason, Becca Scott, Paul Fricker, Scott David Aniolowski, Lynne Hardy, Seth Skorkowsky, Bridgett Jeffries, Sean Branney, Allan Carey, Jo Kriel, Mark Morrison, Keris McDonald, Jason Durall, Matthew Sanderson, Thom Raley, David Larkins en Bob Geis.