Alien RPG - Starter Set (incl. PDF)

Alien RPG - Starter Set (incl. PDF)
Prijs
€ 49,50
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Dit is een startset voor het officiële ALIEN-rollenspel op tafel: een universum van lichamelijke horror en corporate brinkmanship, waar synthetische mensen god spelen terwijl ruimtetruckers en mariniers gastheer zijn voor pasgeboren griezelige wezens. Het is een hard en meedogenloos universum en je bent niets anders dan vervangbaar. Blijf in leven als je kunt. Deze boxset bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met spelen:

Een regelboek van 104 pagina's met een snelle en effectieve regelset die speciaal is ontworpen om de kernthema's van ALIEN te ondersteunen: horror en actie in de koude duisternis van de ruimte.
Het 48 pagina's tellende complete scenario Chariot of the Gods van sci-fi-romanschrijver Andrew E.C. Gaska, neemt je mee op een spannende, angstaanjagende rit naar de diepe ruimte waar niemand je kan horen schreeuwen. Chariot of the Gods is ontworpen voor 3–5 spelers plus de GM.
Vijf vooraf gegenereerde personages om te spelen.
Een enorme dubbelzijdige kaart in kleur, met aan de ene kant de gecharterde ruimte in het jaar 2183 en de andere plattegronden voor het scenario Chariot of the Gods.
84 spelmarkeringen voor het bijhouden van tekens, pings voor bewegingsdetectie en meer.
56 aangepaste kaarten van hoge kwaliteit voor wapens, persoonlijke agenda's en initiatief in gevechten.
Een set van elk tien gegraveerde basisdobbelstenen en tien stressdobbelstenen, speciaal ontworpen voor het ALIEN-rollenspel.