Star Trek: The Klingon Empire, core rulebook (incl. PDF)

Star Trek: The Klingon Empire, core rulebook (incl. PDF)
Prijs
€ 45,00
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Bij aankoop van dit product is er op aanvraag een PDF beschikbaar, email ons

Glorie aan uw huis!

'we vechten niet alleen om bloed te laten vloeien, maar om de geest te verrijken.' Keizer Kahless II - het Klingon Empire

Dit kernregelboek voor de Star Trek Adventures Roleplaying Game neemt je mee naar de laatste grens van de Melkweg, waar nieuwe werelden en nieuwe beschavingen wachten op gedurfde Klingon-krijgers die hongeren naar glorie en eer. Je taken kunnen je naar de randen van de bekende ruimte brengen, naar Klingon-kolonies in nood, naar de grenzen van naburige galactische krachten of naar het oog van interstellaire verschijnselen. Je oorlogsschip en bemanning vertegenwoordigen de best opgeleide en eervolle Klingon-krijgers, en je sluwheid en vaardigheden zijn nu meer dan ooit nodig.Vanuit het hele Gamma-kwadrant doemt een nieuwe dreiging op, die een waardige tegenstander vertegenwoordigt voor de werelden van de Alpha- en Beta-kwadranten. De spanningen zijn hoog en het valt nog te bezien hoe het Klingon-rijk erbij betrokken zal raken. Het is een volatiele tijd voor het rijk als haar dappere krijgers en moedige bemanningen klaar zijn om te vechten tegen de vijanden die zich aandienen.
Dit kernregelboek van Star Trek Adventures bevat:
• Begeleiding bij het maken van je eigen Klingon-gerichte Star Trek-verhalen over eer en glorie aan de laatste grens.
• Een complete en bijgewerkte versie van het Star Trek Adventures 2d20-spelsysteem.
• Een uitgebreide studie van het Klingon-rijk, inclusief zijn geschiedenis, cultuur, werelden, samenleving, oorlogsschepen, technologie en meer.
• Richtlijnen voor beginnende en ervaren gamemasters over het uitvoeren van avonturen en verkenningscampagnes met een Star Trek-thema voor de gewaagde bemanning van een Klingon-oorlogsschip.
• Een grote selectie Klingon NPC's uit alle speeltijdperken, evenals vele antagonisten, waaronder personages en vaartuigen van Federation, Cardassian, Romulan, Borg en Dominion.
• Een inleidend avontuur dat is ontworpen om jou en je medespelers snel dappere Klingon-krijgers te laten spelen.
• Historische uittreksels, persoonlijke logboeken en onderschepte communicatie, die een nieuw perspectief bieden op de verhalen en gebeurtenissen van Star Trek.
• Aangeboden door een deskundig Star Trek-ontwikkelingsteam, waaronder bekroonde Star Trek-romanschrijvers, -editors en game-ontwerpers.