Over ons


Jack of Dice
Staalweg 1
kamer 302
2612 KK Delft
Nederland

Tel. (+31) 6 21 666 120
E-mail: shop (a) jackofdice.nl

Zakelijke info

KvK-nummer: 56965494
BTW-nummer: NL 0015 720 08 B33

IBAN: NL40 INGB 0000 7095 34

BIC: INGBNL2A

De situatie rond Covid-19

Jack is op afspraak (voorzichtig) weer open voor bezoekers, met de volgende beperkingen:

- Alleen op dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur.
- Vooraf bellen! We kunnen slechts één (paar) bezoeker(s) tegelijk hebben.
- We houden afstand van jou. Doe alsjeblieft hetzelfde voor ons.
- Betaal met pin, we accepteren op dit moment geen contant geld.
- Blijf alsjeblieft thuis als je ziek bent of hoest / niest.

Onze winkel is gevestigd in een kantoorgebouw dat momenteel geen bemande receptie heeft, dus bel alsjeblieft als je aankomt, zodat we je kunnen binnenlaten.

Daarnaast hebben we nog steeds de Remote Shopping Service. Heb je moeite met kiezen of wil je producten vergelijken, bel of mail ons voor hulp en advies!

Welkom bij de Jack of Dice!

Jack of Dice is ontstaan uit liefde voor dobbelstenen en spelletjes. Toen de eerste stappen waren gezet bleek al snel dat er vraag was naar meer! Zo is Jack of Dice uitgegroeid van een hoekje op zolder naar een geheel opzichzelfstaand bedrijf gerund door liefhebbers. Onze visie is om een zo breed mogelijk assortiment te hebben voor een goede prijs, van dobbelstenen tot RPG materiaal.


De mythe genaamd Jack.

Jack is onze patroon, een entiteit waarvan niemand precies weet wie het is, wat het is en waarom het zo van dobbelstenen houdt. Niet dat we klagen, want Jack is ons (voor zover we weten) goedgezind, gek op spelletjes en vooral lyrisch over dobbelstenen.

We weten dus niet veel over Jack, maar wat we weten is wel ontzettend indrukwekkend. Wist je dat als het langskomt alle dobbelstenen 20 rollen? Zelfs de zes zijdige dobbelstenen? Of dat waar Jack vandaan komt het nationale dier een Mimic is? Word lid van onze nieuwsbrief en kom alles te weten over Jack! Klik op de link om eens per maand op de hoogte te worden gehouden van onze nieuwe producten, ingeplande evenementen, give-aways en meer. Klik hier om je in te schrijven.

De mensen achter Jack.

Xander

Het brein achter Jack (twee stappen, links uit de flank).

Fervent dobbelsteenliefhebber en -verzamelaar, RPG ervaringsdeskundige en veteraan in het vak. De enige persoon waarvan we geloven dat hij Jack ooit gezien heeft. Rolt gemiddeld.


Mandy

Brenger van structuur (drie stappen, rechts uit de flank).

Koningin van het drama-rollenspel, Pokémonmeester, rasenthousiast en onze opruimkampioen. Rolt ondergemiddeld, maar gelukkig is deze dice-fungus niet besmettelijk.


Simone

Mediamanagement queen (aan alle kanten).

Puzzelfanaat van het eerste uur, prinses van de logica, hoarder van thee en onze absolute ster in planning. Rolt over het algemeen gemiddeld, maar bovengemiddeld als het om sluipen gaat.


Judith

Creatief brein (achteraan midden).

Liefhebber van draken, bedenker van idioot praktische plannen, snelste haakster van het universum en onze Instagram manager. Rolt bovengemiddeld wanneer het op schade aankomt.Koen-Jan

Manusje van alles (overal en nergens)

Onze vaste inpak en opruim hulp, Bourgondiër van het eerste uur, manager van de alfabetische volgorde en leider der hand-en-spandiensten. Rolt net iets onder gemiddeld met uitschieters beide kanten op.

En verder…

Jack wordt daarnaast ondersteund door talloze vrijwilligers; enthousiastelingen die helpen op beurzen, demo’s geven en inspringen wanneer nodig.


Jack and The Queen

The Queen Ring heeft Jack de kans gegeven om te groeien van een hoekje op de kraam tot een eigen grote tent op evemenenten. Daarvoor blijven we haar altijd dankbaar. Je vindt The Queen Ring hier!