The One Ring - RPG Core Rulebook (incl. PDF)

The One Ring - RPG Core Rulebook (incl. PDF)
Prijs
€ 59,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Drie Ringen voor de Elven-koningen onder de hemel,
Zeven voor de Dwergheren in hun stenen hallen,
Negen voor sterfelijke mensen gedoemd te sterven,
Een voor de Dark Lord op zijn donkere troon
In het Land van Mordor waar de schaduwen liggen.
Eén Ring om ze allemaal te regeren, Eén Ring om ze te vinden,
Eén Ring om ze allemaal te brengen, en ze in de duisternis te binden,
In het Land van Mordor waar de schaduwen liggen.

Betreed de wereld van Middle-earth met The One Ring™, het officiële rollenspel op tafel gebaseerd op het werk van J.R.R. Tolkien. De game is speciaal ontworpen om de sfeer van The Hobbit™ en The Lord of the Rings™ op te roepen en bevat regels om helden te creëren en ze op avontuur te sturen in een land dat wordt bedreigd door de groeiende Shadow.

Deze prachtig geïllustreerde, full colour hardcover handleiding laat Midden-aarde zien zoals het twintig jaar na de opmerkelijke verdwijning en onverwachte terugkeer van Bilbo Baggins was. De grote gebeurtenissen die in The Lord of the Rings™ worden verteld, zijn nog vijftig jaar verwijderd, waardoor er genoeg ruimte is om verhalen te vertellen die een epos waardig zijn.

Nu in zijn tweede editie, wordt The One Ring™ geleverd met bijgewerkte en herziene regels, een nieuwe visuele stijl en een focus op het land Eriador - de eenzame landen ten westen van de Misty Mountains. Een van de belangrijkste kenmerken zijn:

    Regels voor reizen over het land (Reis), het opnemen van angstaanjagende vijanden (Combat) en het ontmoeten van de persoonlijkheden van Middle-earth (Council).
    Grondig advies voor de Loremaster om Middle-earth tot leven te brengen, inclusief regels voor magische schatten, de schaduw en het oog van Mordor.
    Diepgaande informatie over zes Patrons — individuen die de avonturen van de Player-helden sponsoren — waaronder Bilbo Baggins en Gandalf the Grey.
    Een bestiarium met een hele reeks tegenstanders, van nederige Orc Soldiers en Highway-rovers tot monsterlijke Cave-Trolls en Barrow-Wights.
    Regels om je eigen Naamloze Dingen te creëren - onkenbare wezens uit de donkere hoeken van de wereld.
    Een compleet Landmark-avontuur, The Star of the Mist, met extra ondersteuning voor nieuwe Loremasters, in de vorm van zelfstudieadvies.


Voor meer informatie over dit boek en de starterset kun je kijken op deze website (ENG).