logo-groot.png

Dobbelstenen heb je nooit genoeg!

Jack heeft dobbelstenen voor je. Heel veel dobbelstenen, in allerlei kleuren, maten en vormen. 

Polydice voor tabletop role-playing games zoals Dungeons & Dragons en Pathfinder, maar ook educatieve, metalen, mini en blanco dobbelstenen en handgemaakte buidels om ze in op te bergen.

Bij Jack vind je ook dobbelspellen, role-playing regelboeken, miniatures voor tabletop RPG en dobbelsteen-sieraden. 

Wat is er nieuw? Klik hier!

Hoera! Sinterklaas is er weer en brengt plezier voor iedereen. Om dit te vieren krijg je een kleinigheidje van Jack bij elke besteding boven de 35 euro. Deze actie loopt helemaal tot de kerst, maar op is op!

Cadeautje naar iemand anders sturen? Dat kan, we pakken het met plezier voor je in.  Stuur ons daarvoor een emailtje : Shop at jackofdice.nl De give away loopt van 13 november 2021 00:01am t/m 24 december 2021 23:59pm,  Elke order boven de 35 euro (Excl. verzendkosten) ontvangt een cadeautje. Op=Op. Cadeautjes alleen bij webshop orders. Cadeautje is niet ruilbaar er kunnen geen rechten ontrokken worden uit deze give away.

Jack is aangesloten bij het iniatief van Bits & Mortar! Dit houd in dat we van veel boeken (en zelfs sommige startersets) bij aankoop op aanvraag een PDF kunnen verzenden. Bij de producten waarbij dit nu al mogelijk is staat het ook in de omschrijving, maar bij twijfel: mail ons!

Komen winkelen is mogelijk op afspraak van dinsdag t/m zaterdag.
Mail shop@jackofdice.nl of bel 06-21 666 120.
Je kunt ook online een tijdslot boeken via deze link!
Online bestellen en afhalen kan ook!
Wij mailen je voor een afspraak als jouw bestelling klaarligt.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, evenementen waar Jack aanwezig is en ander nieuws? Meld je dan hier aan voor Jack's maandelijkse nieuwsbrief!

Voor de gezelligheid kun je ook aanschuiven op de Jack of Dice Discord server! Hier bespreken we onze hobbies, laten we onze verzamelingen zien en kletsen we over vanalles. Je bent welkom via deze link.

Ruime keuze: Het grootste assortiment dobbelstenen van de EU.

Snelle levering: Bestellingen worden meestal dezelfde dag nog verstuurd.

Uitstekende service: Als jij niet tevreden bent, zijn wij het ook niet.