logo-groot.png

Dobbelstenen heb je nooit genoeg!

Jack heeft dobbelstenen voor je. Heel veel dobbelstenen, in allerlei kleuren, maten en vormen. 

Polydice voor tabletop role-playing games zoals Dungeons & Dragons en Pathfinder, maar ook educatieve, metalen, mini en blanco dobbelstenen en handgemaakte buidels om ze in op te bergen.

Bij Jack vind je ook dobbelspellen, role-playing regelboeken, miniatures voor tabletop RPG en dobbelsteen-sieraden. 

Wat is er nieuw? Klik hier!

Cadeautje naar iemand anders sturen? Dat kan, we pakken het met plezier voor je in. Stuur ons daarvoor een mailtje: shop at jackofdice.nl

Jack is aangesloten bij het iniatief van Bits & Mortar! Dit houdt in dat we van veel boeken (en zelfs sommige startersets) bij aankoop op aanvraag een PDF kunnen verzenden. Bij de producten waarbij dit nu al mogelijk is staat het ook in de omschrijving, maar bij twijfel: mail ons!

Jack of Dice verhuist (alweer)

Hierdoor zijn zowel de winkel als de webshop gesloten tijdens de volgende data:
zondag 21-01-2023 tot en met zondag 5-02-2023.

Alle orders tijdens deze periode worden op zijn vroegst pas weer op 06-02-2023 opgepakt, onze oprechte excuses voor het ongemak.

Ook emails met vragen en berichten via onze socials zullen pas na de verhuizing weer echt kunnen worden opgepakt. Bij hoge nood kun je het beste even bellen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, evenementen waar Jack aanwezig is en ander nieuws? Meld je dan hier aan voor Jack's maandelijkse nieuwsbrief!

Voor de gezelligheid kun je ook aanschuiven op de Jack of Dice Discord server! Hier bespreken we onze hobbies, laten we onze verzamelingen zien en kletsen we over vanalles. Je bent welkom via deze link.

Ruime keuze: Het grootste assortiment dobbelstenen van de EU.

Snelle levering: Bestellingen worden meestal dezelfde dag nog verstuurd.

Uitstekende service: Als jij niet tevreden bent, zijn wij het ook niet.