Pathfinder 2nd Edition - Curse of the Crimson Throne: Pocket edition

Pathfinder 2nd Edition - Curse of the Crimson Throne: Pocket edition
Prijs
€ 28,00
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

De koningen en koninginnen van Korvosa hebben lang geregeerd onder de schaduw van de vloek van de karmozijnrode troon - een berucht bijgeloof dat beweert dat geen enkele vorst van de stad Korvosa ooit van ouderdom zal sterven of een erfgenaam zal voortbrengen. Of er nu wel of geen waarheid in de legende van de vloek zit, Korvosa's huidige koning is slechts het laatste slachtoffer dat bezwijkt voor deze vuile erfenis. Nu wankelt de metropool aan de rand van anarchie, en het valt aan een bende nieuwe helden om Korvosa te redden van de grootste bedreiging die het ooit heeft gekend! Deze softcover-compilatie presenteert de door fans favoriete campagne voor gebruik met de Pathfinder Roleplaying Game First Edition, inclusief nieuwe en herziene inhoud en bijna 500 pagina's vol chaos, spanning en avontuur!

The Curse of the Crimson Throne Pocket Edition bevat:
-Alle zes hoofdstukken van het originele Adventure Path, uitgebreid en bijgewerkt voor gebruik met de Pathfinder Roleplaying Game First Edition.
-Een diepgaande gazetteer van de stad Korvosa zoals die bestaat onder de heerschappij van haar nieuwe koningin.
-Een reeks nieuwe regelopties voor personages, variƫrend van campagnekenmerken tot spreuken tot magische items.
-Een uitgebreide appendix met statistieken, beschrijvingen, achtergronden en regels voor de 12 belangrijkste NPC's in de campagne.
-Een bestiarium met negen monsters van het originele avonturenpad.
-Tientallen nieuwe illustraties, nooit eerder vertoonde personages, locatiekaarten, uitgebreide nieuwe ontmoetingslocaties en meer!