Schade - Blades in The Dark RPG

Schade - Blades in The Dark RPG
Prijs
€ 22,00
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

**Let op, deze boeken zijn gevallen en hebben lichte beschadigingen op de hoeken van de kaft, de pagina's van het boek zijn in uitstekende staat**

Blades in the Dark is een rollenspel op tafel van John Harper over een groep gedurfde schurken die hun fortuin zoeken in de spookachtige straten van een industriële fantasiestad. Er zijn overvallen, achtervolgingen, occulte mysteries, gevaarlijke koopjes, bloedige schermutselingen en, bovenal, rijkdom te behalen - als je de moed hebt om ze te aan te gaan.

Jij en je jonge bemanning moeten gedijen te midden van de dreiging van rivaliserende bendes, machtige adellijke families, wraakzuchtige geesten, de blauwjassen van de stadswacht en het sirenenlied van de eigen ondeugden van je schurk. Kom jij aan de macht in de criminele onderwereld? Wat ben jij bereid te doen om de top te bereiken?

In deze stand-alone game vind je:

 *Regels om je schurk te creëren met behulp van de volgende karakterarchetypen: de Cutter, de Hound, de Leech, de Lurk, de Slide, de Spider of de Whisper.
*Regels om je crew samen te stellen, opgebouwd uit types als Assassins, Bravos, a Cult, Hawkers, Shadows of Smugglers.
*Een robuust kernmechanisme dat de fictie op de eerste plaats zet - de kracht van de positie van een personage (wanhopig, riskant of gecontroleerd) is net zo belangrijk als de vaardigheidsscores van het personage.
*Een bliksemsnelle mechaniek voor het plannen van criminele operaties om de gebruikelijke planning aan de speeltafel te doorbreken.
*Regels voor alchemistische experimenten, knutselen met gadgets en vreemde occulte krachten, inclusief regels voor het spelen van geesten en andere vreemde wezens.
*Een omgevingsgids voor de spookachtige stad Doskvol, met alle kaarten, facties, NPC's, schema's en kansen die je nodig hebt om een ​​spannende sandbox-game te spelen.