Schade- Liminal, Core Rulebook

Schade- Liminal, Core Rulebook
Prijs
€ 34,99
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

**Boek is gevallen, linker onderhoek (punt) is licht beschadigd en een paar pagina's hebben een lichte knik**

Academische tovenaars en gootmagiërs, vampiers en weerwolven, Men in Black die werkt voor een geheime religieuze orde en een politieafdeling die Fortean-misdaden onderzoekt. De steden en het landschap zelf omvatten spookachtige plaatsen en verloren luchtbellen van geschiedenis, elfenhoven en machtsplaatsen. Maar weet je. Je bent aan de rand van de Verborgen Wereld. Misschien heb je het gezien en kun je er niet omheen. Misschien kom je uit de Verborgen Wereld, maar met banden met de mensheid.

Liminal is een op zichzelf staand rollenspel op tafel over degenen op de grens tussen het moderne Verenigd Koninkrijk en de verborgen wereld - de wereld van geheime genootschappen van tovenaars, een politieafdeling die Fortean-misdaden, elfenrechtbanken, weerwolfbendes en spookachtige plaatsen waar de muren tussen werelden dun zijn.

De spelers spelen Liminals - degenen die tussen het sterfelijke en magische rijk staan, met banden met elk. Voorbeelden van Liminals zijn onder meer:
*Een tovenaar die optreedt als bewaker om onbewuste stervelingen te beschermen tegen bovennatuurlijke bedreigingen;
*Iemand van mysterieuze afkomst die misschien half Fae is. In ieder geval zijn ze verstrikt in elfenpolitiek, of ze dat nu leuk vinden of niet;
*Een inbreker die bovennatuurlijke relikwieën steelt;
*Een weerwolf die nog veel banden heeft met gewone mensen;
*Een dhampir, die ernaar streeft goed te doen ondanks hun vampirische infectie;
*Een sterfelijke rechercheur die weet wat er echt vreemd is.

Liminal gebruikt een op D6 gebaseerd systeem met de gemeenschappelijke notatie van Xd6 om het resultaat te betekenen van het gooien van X zeszijdige dobbelstenen en het optellen van de resultaten om een ​​getal te krijgen.
In een vaardigheidstest gooi je bijvoorbeeld 2d6 (twee zeszijdige dobbelstenen), voeg de vaardigheid van je personage toe en vergelijk het resultaat met een doelnummer.