Schade - Masks, A New Generation. RPG

Schade - Masks, A New Generation. RPG
Prijs
€ 27,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

**Let op, deze boeken zijn gevallen en hebben lichte beschadigingen op de hoeken van de kaft, de pagina's van het boek zijn in uitstekende staat**

Een gigantische robot raast door Main Street. Je beste vriend probeerde je te kussen. Je moeder denkt dat je cijfers werk nodig hebben. Je mentor denkt dat je team je naar beneden haalt. Oh, en je kostuum is gescheurd.

Gewoon weer een dag in Halcyon City...

Masks: A New Generation is een rollenspel voor superhelden waarin een team van jonge helden het opneemt tegen schurken, levens redt en probeert te achterhalen wie ze zijn - nobele toonbeelden? Duistere wrekers? Of gewone kinderen? Allemaal tegen de achtergrond van Halcyon City, de grootste stad ter wereld.

In dit boek krijg je:

*Tien speelboeken voor jonge superhelden, zodat je je eigen personages kunt creëren
*Regels voor superheldenactie, interpersoonlijk drama en veranderende identiteit
* Gedetailleerde instructies voor het uitvoeren van het spel, het bouwen van schurken en spelen om erachter te komen wat er gebeurt
*Tools voor het maken van je eigen aangepaste materiaal voor maskers

Masks maakt gebruik van dezelfde engine met regels en licht als Apocalypse World, Monsterhearts, Dungeon World, Urban Shadows en Epyllion om verhalen te creëren over jonge superhelden in de trant van Young Justice, Young Avengers en Teen Titans.

Dit Masks-kernregelboek bevat:

*15cm x 22cm groot boek
* Full colour interieur
*Zachte omslag
*10 Core Playbooks + GM-materialen
*Gratis pdf via DriveThruRPG