Dragon Shield RPG GM Companion - Iron Grey

Dragon Shield RPG GM Companion - Iron Grey
Prijs
€ 99,50
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Hordes monsters opbergen en vervoeren terwijl je sluwe plannen verbergt achter je GM-scherm! De Dragon Shield Game Master Companion is een twee-in-een game-masterscherm en opslag-/transportoplossing voor gamemasters van tabletop-RPG's. Breng alles wat je nodig hebt voor een game-avond in één handige doos, inclusief een praktisch GM-scherm dat het spel stroomlijnt.

Het GM-scherm heeft een geïntegreerde initiatieftracker, vakken voor notities en elastieken voor telefoons en pennen. Verbeter je RPG-ervaring!

De initiatieftracker is de groef die over de bovenkant van het GM-scherm loopt. Steek monster- of spelerskaarten in de groef om de initiatiefvolgorde voor iedereen zichtbaar te maken! Teken je eigen speler- of monsterkaarten met de 18 meegeleverde standaardformaat herbruikbare kaarten en een uitwisbare marker. De initiatieftracker is ook geschikt voor officiële monsterkaarten.

De achterkant van het GM-scherm heeft vakken op de 3 grote panelen die geschikt zijn voor A4- of Letter formaat papier. Houd referentie-informatie bij de hand, zoals toestandseffecten, kaarten of veelgebruikte willekeurige tabellen. Je kunt gratis inserts krijgen om uit te printen voor je GM-scherm voor Dungeons and Dragons 5th Edition op dragonshield.com/roleplaying
Gebruik de elastieken achter de kleine panelen om gemakkelijk referentie-apps op een mobiel te gebruiken of houd je pennen en potloden bij de hand tijdens het spelen.

Het GM-scherm is 23 cm (9”) hoog, waardoor de GM ook zittend goed zicht op de tafel heeft. Het scherm wikkelt zich stevig om de doos met een sterke magnetische sluiting.

Gebruik de opbergdoos en 6 meegeleverde foam trays om je miniaturen, RPG-boeken en dobbelstenen veilig op te bergen. Twee van de foam trays hebben vakken voor standaardformaat kaarten (met of zonder sleeve). Plaats de trays tegenover elkaar zodat ze op grote/hoge miniaturen passen. Je kunt de GM-companion gemakkelijk vervoeren met de meegeleverde draagriem.

Zowel de doos als het GM-scherm hebben een stevige Dragon Skin™-buitenkant, waardoor de GM Companion duurzaam is en ideaal voor turbulente kerkers! Dragon Shield Roleplaying-accessoires zijn ontworpen om de gameplay en immersie voor gamemasters en spelers van tabletop-RPG's te verbeteren!

Inbegrepen in de doos:

    18 herbruikbare kaarten
    Whiteboard marker
    4 foam trays met vakken van verschillende grootte
    2 foam trays met kleine vakken
    Dragon Shield mini-avontuur
    Draagriem met handvat

Functies:

    Zeer aanpasbaar en uniek alles-in-één product
    Sterke, magnetische sluiting zorgt voor veilig transport en opslag van de inhoud
    Ingebouwde initiatieftracker bovenaan het hoofdscherm van de game
    Stoere Dragon Skin™ buitenkant
    Inclusief 18 herbruikbare plastic kaarten en uitwisbare marker. Maak eenvoudig speler-, monster- en NPC-kaarten
    Inclusief 6 foam trays met ruimte voor in totaal meer dan 40 miniaturen van verschillende formaten
    Ontworpen om ervoor te zorgen dat de game-master een comfortabel overzicht van de speelruimte heeft - zelfs zittend!
    GM-scherm kan A4-vellen bevatten voor alle essentiële kaarten van de gamemaster, NPC-lijsten, monsterkaarten enz.
    Elastische banden achter het GM-scherm om je telefoon of pennen vast te houden

De binnenafmetingen van de doos zijn: 10 x 22,3 x 30,6 cm (3-9/10 x 8-4/5 x 12”).