logo-groot.png

Dobbelstenen heb je nooit genoeg!

Jack heeft dobbelstenen voor je. Heel veel dobbelstenen, in allerlei kleuren, maten en vormen. 

Polydice voor tabletop role-playing games zoals Dungeons & Dragons en Pathfinder, maar ook educatieve, metalen, mini en blanco dobbelstenen en handgemaakte buidels om ze in op te bergen.

Bij Jack vind je ook dobbelspellen, role-playing regelboeken, miniatures voor tabletop RPG en dobbelsteen-sieraden. 

Wat is er nieuw? Klik hier!

Mededeling

De dingen zijn op dit moment een beetje anders dan op een normale maandag, maar zowel Jack als The Queen lopen en de bestellingen worden nog verwerkt!


Momenteel hebben we 3 teams van Dice Send-vrijwilligers die met onze hulp op lange afstand de winkel runnen. Bestellingen van dit weekend worden vandaag verwerkt, en dan hebben we een team ingesteld voor woensdag en vrijdag. Met een beetje geluk zijn er woensdag / donderdag een aantal eigen medewerkers weer aan het werk.


Dus heb een beetje geduld! Uw bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden! ❤

                                              undefined

Vanwege een positief corona geval in het team is het niet mogelijk om bij ons langs te komen in Delft.

Omdat we graag met je meedenken, hebben we een remote shopping service. Heb je moeite met kiezen of wil je producten vergelijken? bel of mail ons voor hulp en advies! Met een beetje geluk hebben we tijd om te videobellen.


Feestdagen:

Vanaf donderdag 24 december tot en met maandag 4 januari is Jack dicht, we versturen dan wel alle binnengekomen orders maar nemen geen ophaalafspraken aan. Op donderdag 31 december worden er geen orders verzonden. Vanaf 4 januari gaan we weer voor jullie aan de slag.


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten, evenementen waar Jack aanwezig is en ander nieuws? Meld je dan hier aan voor Jack's maandelijkse nieuwsbrief! 


Ruime keuze: Het grootste assortiment dobbelstenen van de EU.

Snelle levering: Bestellingen worden meestal dezelfde dag nog verstuurd.

Uitstekende service: Als jij niet tevreden bent, zijn wij het ook niet.