Deep Cuts - Male Dwarf Sorcerer

Deep Cuts - Male Dwarf Sorcerer
Prijs
€ 6,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Dwergen zijn een natuurlijk humanoïde ras, ze zijn een taaie, traditiegetrouw volk dat bekend staat om hun sterke krijgstradities en prachtig vakmanschap.

Dwergen zijn een korte race, zoals hun naam al aangeeft. Wat dwergen in hoogte missen, maken ze massaal goed; ze zijn gemiddeld ongeveer even zwaar als mensen. Net als mensen hebben dwergen een grote verscheidenheid aan huid-, oog- en haarkleuren, meestal bleek bij schilddwergen en diep gebruind of bruin bij gouden dwergen. Hazelogen komen tijdens het hele ras veel voor, met blauwe ogen vaker bij schilddwergen en bruine of groene ogen bij de gouden dwergen.
Mannelijke dwergen zijn vaak kaal en groeiden dik gezichtshaar, dat soms wordt gebruikt om sociale status te tonen. Ongebruikelijk voor humanoïden, groeiden beide geslachten van nature ruim gezichtshaar, hoewel de meerderheid van de schilddwergvrouwen hun baarden scheren. Dit haar is vaak donker van kleur, hoewel blond of rood haar onder schilddwergen net zo gewoon is. Gouden dwergen verzorgen het gezichtshaar tot het uiterste, zorgvuldig oliën en verzorgen, met wat parfum en versieringen. Dwergen zijn een langlevend ras, hoewel niet zozeer als elfen, en bereiken iets later volwassenheid dan mensen. Traditioneel wordt een dwerg als een volwassene beschouwd zodra hij of zij vijftig wordt. Dwergen verouderen net als mensen, maar gedurende een langere periode blijven ze ruim 150 jaar krachtig. De meeste dwergen leven om hun tweehonderdjarig bestaan ​​te zien en een paar leven ouder dan 400. Een dwerg werd als jong beschouwd tot ze de leeftijd van 50 bereikten.

Een tovenaar, ook wel een tovenares genoemd, is een tovenaar van geheimzinnige magie, alleen gebonden door hun eigen wilskracht. In tegenstelling tot de meeste andere mysterieuze spellcasters, met name de tovenaars waarmee ze vaak worden vergeleken, hebben tovenaars een aangeboren magisch vermogen en staan ​​ze bekend om hun gebrek aan studie bij het verkrijgen van dergelijke macht. En terwijl een tovenaar zich richt op het isoleren van hun vijanden en het verminderen van hun vermogen om te vechten, geeft een tovenaar er de voorkeur aan om zijn of haar volledige kracht te ontketenen, zonder terughoudendheid, en hun vijanden in de vergetelheid te schieten. De magie die een tovenaar hanteert, is bijgevolg intens krachtig, hoewel vaak enigszins onvoorspelbaar, net als een barbaar in de hitte van een woede. Tovenaars zijn geheimzinnige kunstenaars, die spreuken uitspreken zoals een dichter poëzie zou kunnen schrijven, aangeboren, in plaats van door gereglementeerde studie. Hoe ze door deze kracht komen, is niet algemeen bekend, hoewel er wordt gespeculeerd dat het vlees van tovenaars op een of andere manier wordt geraakt door mysterieuze macht. Veel tovenaars beweren de afstammelingen van draken te zijn, een bewering die noch geheel onjuist noch volledig waar is. Het is duidelijk dat veel tovenaars inderdaad gebruikmaken van oud drakenbloed, maar anderen lijken hun kracht te putten uit andere bronnen, zoals wilde magie. Ongeacht de oorsprong in kwestie, bekijken de meeste tovenaars hun magie door een lens van emotie in plaats van logica, en ze zijn niet gevoelig voor specialisatie op dezelfde manier als veel tovenaars zijn.

Dungeons & Dragons Nolzur’s Marvelous Miniatures worden geleverd met zeer gedetailleerde figuren, klaargemaakt en klaar om uit de doos te schilderen. Deze fantastische miniaturen bevatten diepe sneden voor eenvoudiger schilderen.