Nolzurs - Air Genasi - Female Rogue

Nolzurs - Air Genasi - Female Rogue
Prijs
€ 6,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

De Air Genasi zijn een van de vier belangrijkste subrassen van het genasi-ras.
De meeste luchtgenasi stammen af ​​van djinn, lucht genies en de aanraking van de elementaire kracht van wind en lucht vormt het genasi-lichaam. Zoals alle genasi, varieert het exacte uiterlijk van een luchtgenasi van individu tot individu. In vergelijking met andere genasi, zijn luchtgenasi vaak iets sneller, maar ook enigszins fysiek zwakker.

Echter, net zoals de wind in sterkte en temperatuur kan variëren, zo varieert luchtgenasi ook in uiterlijk en hebben enkele andere onderscheidende kenmerken. Sommige hebben een lichtblauwe of licht witte huid of haar met dezelfde kleur. Andere vreemde kenmerken zijn ongewoon koel vlees, een stem die de wind meeneemt, een fluitend geluid dat snelle bewegingen volgt, of zelfs een lichte bries die de genasi lijkt te volgen.

Omdat de eigenschappen die een luchtgenasi identificeren soms subtiel zijn, worden velen niet herkend voor wat ze zijn voor vele jaren en worden ze soms aangezien voor tovenaars, hoewel hun inherente arrogantie en minachting voor hun uiterlijk mensen voor de gek houdt om te geloven dat ze charlatans zijn bij natuurlijke magie. Degenen die openlijk anders zijn, leren snel om hun aard te verbergen voor gewone mensen, tenminste totdat ze zichzelf kunnen beschermen en alleen kunnen toeslaan.

1 inch base voor grootte, miniaturen komen met een basislaag en kunnen meteen worden geschilderd.