Nolzur's - Male Elf Wizard

Nolzur's - Male Elf Wizard
Prijs
€ 6,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Elfen zijn een langlevend ras dat meestal in bossen, struikgewas en andere wildernis voorkomt. Van tijd tot tijd organiseerden de elfen sterke naties, in sommige gevallen zelfs met een nomadische levensstijl. Bijna alle elfen aanbidden de goden van de Seldarine, en de elfen zijn over het algemeen, hoewel niet altijd, goed van aard. Meestal zijn echte elfen een natuurlijk slanke en atletische race. Ze hebben een vergelijkbaar bereik aan mensen, met houtelfen typisch koperachtig of licht gevild en wilde elfjes met donkerdere pigmentatie. Elvenhaar is vaak donker, bruin of zwart, met koperrood of blond haar ook te vinden bij houten elfen, hoewel oranje of zelfs groene tinten niet volledig ongehoord zijn. Elfen zijn mooi en mooi, knap en hebben puntige oren en geen lichaamshaar behalve wenkbrauwen, wimpers en haar.

Tovenaars zijn een vorm van spellcaster die de kunst van mysterieuze magie leren door onderzoek en leren.
Wat tovenaars missen in gevechtskwaliteiten en bepantsering, vormen ze met een breed scala aan magische spreuken en vaardigheden geleerd door jarenlange oefening en training. Door hun spellcasting-vermogen kunnen krachtige tovenaars het slagveld besturen, met behulp van spreuken die grote gebieden beïnvloeden, vaak vijanden belemmeren, terwijl ze ook leren om krachtige rituelen met mysterieuze kracht te gebruiken.

Tovenaars zijn over het algemeen de meest gerespecteerde van alle mysterieuze spellcasters, omdat ze meestal een zekere mate van discipline hebben die ongewoon is onder andere mysterieuze spellcasters, met name tovenaars of tovenaars die door hun aard relatief onhandelbaar zijn. Niet alle tovenaars verdienen deze reputatie echter en tovenaars kunnen net zo chaotisch of kwaadaardig zijn als elke andere klasse.

1 inch basis voor grootte, model wordt geleverd met een basislaag en kan onmiddellijk worden geverfd.