Nolzur's - Female Aasimar Paladin

Nolzur's - Female Aasimar Paladin
Prijs
€ 6,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Aasimar, afgeleid van het Mulhorandi-woord aasimon, zijn op mensen gebaseerde planetaire, inheemse buitenstaanders die in hun bloed een aantal goede, buitenaardse kenmerken hebben. Ze zijn vaak, maar niet altijd, afstammelingen van engelen en andere wezens van puur goede afstemming, maar hoewel ze vatbaar zijn voor goede afstemmingen, zijn aasimar lang niet altijd goed. Aasimar draagt ​​het kenmerk van hun hemelse aanraking door veel verschillende fysieke kenmerken die vaak van persoon tot persoon verschillen. Meestal lijken aasimar erg op mensen, zoals tieflings en andere planetouched. Bijna alle aasimar zijn ongewoon mooi en stil, en ze zijn vaak ook aanzienlijk langer dan mensen.

Een paladijn is een heilige kruisvaarder, gezworen aan een eed om hun overtuigingen en waarden te promoten en te bestrijden. Als toonbeelden van hun overtuigingen, krijgen paladijnen het vermogen om goddelijke magie uit te oefenen door goden of soortgelijke krachten. Zolang een paladijn trouw blijft aan zijn eed, behouden ze het vermogen om deze krachten te hanteren. Het leven van een paladijn trekt er gewoonlijk meer goede mensen naar toe dan mensen met kwaadaardigheid in hun hart, maar slechte paladijnen zijn er niet ongehoord.

Het bepalende kenmerk van een paladijn is hun eed, die een paladijn meestal opriep om de krachten van het kwaad te bestrijden en gerechtigheid te verdedigen waar ze maar konden. Precies hoe een paladijn deze waarden definieert verschillen van de ene paladijn tot de andere en sommigen zweren hun eed als een vorm van religieuze toewijding, zich wijden aan de waarden van een bepaalde god. Anderen houden zich echter eenvoudigweg vast aan een bijzonder krachtig gevoel van goed en kwaad, wat op zichzelf voldoende is om de gunst van het goddelijke aan te trekken.

1 inch basis voor grootte, model wordt geleverd met een basislaag en kan direct worden geverfd.