Nolzur's - Spectator and Gazer

Nolzur's - Spectator and Gazer
Prijs
€ 6,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Een Spectator is een extraplanar vorm van beholderkin met vier eyestalks. Meestal zijn ze mild en ontempramentvol, en zijn er zelfs verhalen dat ze vriendschappen vormen met andere creaturen. Dit is iets wat echte beholderkin en beholders nooit zouden doen. Sommige spectators waren zelfs bedienden van goden, en werden aangehouden als zeer waakzame bewakers van tempels.
Spectators zijn vredelievend en zullen nooit aanvallen tenzij ze worden uitgelokt, en ze vluchten van gevaarlijke tegenstanders. De spectator gebruikt zijn main eye om spells terug te kaatsen naar spellcasters, en de vier eyestalks kunnen effecten zoals; paralyze, inflict moderate wounds, fear en confusion.

Gazors (ook wel bekend als oogballen) zijn kleine, onintelligente beholderkin, die als een soort agressive puppy achter hun meester aanvliegen. Iets wat beholders super grappig vinden. Gazors dienen vaak als familiars voor evil aligned spellcasters die een beholder tot dienst zijn. Gazors houden wacht in hun lair, op zoek naar ongedierte om uit te roeien. ze zijn niet agressief naar elkaar, en kunnen zelfs samenwerken om iets gedaan te krijgen. Ze kunnen niet getemd worden door andere mensen en zullen een ieder die hen probeerd aan te raken met grote kracht weg laten vliegen. Ze jagen op alles wat zwakker is dan zij.

1inch base voor grootte, miniaturen komen met een basislaag en kunnen meteen worden geschilderd.