Nolzur's - Female Tiefling Rogue

Nolzur's - Female Tiefling Rogue
Prijs
€ 6,95
Sorry, uitverkocht!

Productomschrijving

Tieflings zijn op mensen gebaseerde planetouched, inheemse buitenstaanders die doordrenkt zijn met de aanraking van de duivelse vliegtuigen, meestal door afstamming van duivels - demonen, Yugoloths, duivels, kwade goden en anderen die met mensen hadden gefokt. Tieflings staan ​​bekend om hun sluwe en persoonlijke allure, waardoor ze uitstekende bedriegers zijn en inspirerende leiders wanneer vooroordelen opzij worden gezet.

Hoewel hun slechte voorouders vele generaties verwijderd kunnen zijn, blijft de geur hangen. In tegenstelling tot halfduivels zijn tieflings niet vatbaar voor kwaadaardige uitlijningen en variëren ze qua uitlijning bijna net zo breed als volle mensen, hoewel tieflings zeker sluw zijn. De hemelse tegenhangers van tieflings werden aasimar genoemd. Tieflings hebben de neiging om een ​​verontrustende sfeer om zich heen te hebben, en de meeste mensen voelen zich ongemakkelijk om hen heen, of ze zich nu bewust zijn van de onsmakelijke afkomst van de tiefling of niet. Hoewel sommige op normale mensen lijken, zijn de meeste behouden fysieke kenmerken afgeleid van hun voorouder, met als meest voorkomende kenmerken hoorns, grijpstaarten en puntige tanden. Sommige tieflings hebben ook ogen die massieve bollen van zwart, rood, wit, zilver of goud waren, terwijl anderen ogen hebben die meer op die van mensen lijken. Andere, meer ongebruikelijke kenmerken zijn een zwavelachtige geur, gespleten voeten of een algemene onaangenaam gevoel dat ze bij anderen hebben achtergelaten.

Rogues zijn veelzijdige meesters van stealth, combat en verschillende handige trucs. Waar andere avonturiers de macht hebben om hun vijanden te verslaan, gebruiken schurken hun verstand en hun natuurlijke vindingrijkheid om de kwetsbaarheden van hun vijanden te exploiteren en om hun bondgenoten veilig door gevaarlijke omgevingen te leiden, vallen te ontwapenen en sloten te openen onderweg.

schurken zijn een ongelooflijk diverse groep, waaronder inbrekers, moordenaars en oplichters, evenals meer wettig tewerkgestelde personen, zoals slotenmakers, onderzoekers, uitroeiers of schatzoekers. Voor een groot deel wordt de criminele soort bedriegers als meer typisch beschouwd en de gilden van zowel dieven als moordenaars zijn overal ter wereld te vinden, waarvan sommige ongelooflijk krachtig zijn, zoals de Shadow Thieves. Ongeacht hun specifieke bezigheid hebben schurken dezelfde affiniteit met sluwe en gewaagde vaardigheden, als ook met dingen die anderen liever onterecht of ongeopend laten. Allerlei soorten schurken zijn vindingrijk en aanpasbaar en hebben een zogenaamd 'zesde zintuig' om gevaar te vermijden, wat hen helpt uit de gevaarlijke situaties te komen waarin ze zich vaak bevonden.

1 inch basis voor maat, model wordt geleverd met een basislaag en kan onmiddellijk worden geverfd.