Nolzurs - Wereboar & Werebear

Nolzurs - Wereboar & Werebear
Prijs
€ 6,95
In je winkelwagen?

Productomschrijving

Een Wereboar heeft de neiging om een ​​gedrongen, gespierde persoon van gemiddelde hoogte te zijn, 5-6 voet (1,5-1,8 meter), met kort stijf haar of pels.
Wereboars hebben drie vormen: een zwijn, de normale vorm van welk schepsel dan ook, en dat van een humanoïde / zwijnhybride met slagtanden.
De hybride vorm is een beetje groter dan de humanoïde vorm, maar twee keer zo breed, en heeft een gebocheld frame zodat het hoofd naar voren uitstrekt op een kortere hals. Het hoofd is net als een zwijn, inclusief korte slagtanden. Hun huid is bedekt met zwart haar dat zo stijf is als draadborstels, en hun voeten veranderen in hoeven. Ze worden in alle vormen als lelijk beschouwd. Ze dragen meestal eenvoudige kleding die gemakkelijk kan worden verwijderd wanneer ze worden vervangen, of die gemakkelijk kunnen worden gerepareerd of vervangen als ze zijn gescheurd.

Werebear mensachtige vormen zijn vaak groot, zwaar bespierd en bedekt met haar. Hun haar is dik en ruig met mannetjes die typisch baarden hebben, en haarkleur variërend van bruin, zwart, blond en zelfs rood of ivoor. Werebears kleden zich in eenvoudige kledingstukken die gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hun ursinevormen lijken het meest op een bruine beer, hoewel hun vacht altijd overeenkomt met hun haarkleur, waarbij bruin zijn gangbaar is in bosgebieden en ivoor veel voorkomt in bevroren gebieden.
Ze hebben ook een hybride vorm die lijkt op tweevoetige beren met grijppoten en lange klauwen.