Over ons


Jack of Dice

Oostblok 1
2612 PB Delft
Tel. (+31) 6 181 18 430
E-mail: shop (a) jackofdice.nl


Welkom bij de Jack of Dice!

Jack of Dice is ontstaan uit liefde voor dobbelstenen en spelletjes. Toen de eerste stappen waren gezet bleek al snel dat er vraag was naar meer! Zo is Jack of dice uitgegroeid van een hoekje op zolder naar een geheel opzichzelfstaand bedrijf gerund door liefhebbers. Onze visie is om een zo breed mogelijk assortiment te hebben voor een goede prijs, van dobbelstenen tot RPG materiaal.


De mythe genaamd Jack.

Jack is onze patroon, een entiteit waarvan niemand precies weet wie het is, wat het is en waarom het zo van dobbelstenen houdt. Niet dat we klagen, want Jack is ons (voor zover we weten) goedgezind, gek op spelletjes en vooral lyrisch over dobbelstenen.

We weten dus niet veel over Jack, maar wat we weten is wel ontzettend indrukwekkend. Wist je dat als het langskomt alle dobbelstenen 20 rollen? Zelfs de zes zijdige dobbelstenen? Of dat waar Jack vandaan komt het nationale dier een Mimic is? Word lid van onze nieuwsbrief en kom alles te weten over Jack! Klik op de link om eens per maand op de hoogte te worden gehouden van onze nieuwe producten, ingeplande evenementen, give-aways en meer. Klik hier om je in te schrijven.


De mensen achter Jack.

Xander

Het brein achter Jack (twee stappen, links uit de flank).

Fervent dobbelsteenliefhebber en verzamelaar, RPG ervaringsdeskundige en veteraan in het vak. De enige persoon waarvan we geloven dat hij Jack ooit gezien heeft. Rolt gemiddeld.


Mandy

Brenger van structuur (Drie stappen, rechts uit de flank) .

Koningin van het drama rollenspel, Pokémonmeester, rasenthousiast en onze opruimkampioen. Rolt ondergemiddeld, maar gelukkig is deze dice-fungus niet besmettelijk.


Niels

The Silent One (Somewhere in the shadows)

Overal inzetbaar, draag het klassieke zwart, stille kracht. Office metal head and digital-games magnaat. We vermoeden dat hij een spion is voor Jack zelf maar hij laat niets los. Rolt extreem hoog op deception en sleight of hand...in game.


Judith

Creatief brein (achteraan midden)

Social media magnaat, bedenker van idioot praktische plannen, snelste haakster van het universum en liefhebber van draken. Rolt bovengemiddeld wanneer het op schade aankomt.


En verder…

Jack wordt ook nog ondersteund door talloze vrijwilligers; enthousiastelingen die helpen op beurzen, demo’s geven en inspringen wanneer nodig.


Jack and The Queen

The Queen Ring heeft Jack de kans te geven te groeien van een hoekje op de kraam totdat Jack nu zelf voor de grote tent zorgt op evenementen. Daarvoor blijven we de Queen altijd dankbaar. Je vindt haar op https://www.thequeenring.com/nl/

Jack heeft geen reguliere openingstijden, het is praktisch om even te bellen of we er zijn voordat je langskomt zodat we kunnen zorgen dat er iemand voor je is. Langskomen is over het algemeen mogelijk van maandag t/m vrijdag, tussen 10.00 en 16.00.


Zakelijke info

KvK-nummer: 56965494
BTW-nummer: NL 1271 36 083 B01

Jack of Dice te Delft

IBAN: NL40 INGB 0000 7095 34
BIC: INGBNL2A