Starfinder - Core Rulebook

Starfinder - Core Rulebook
Prijs
€ 69,95
In je winkelwagen?
Nog 2 beschikbaar!

Productomschrijving

Op naar de sterren, en daar voorbij!

Richt je op buitenaards avontuur met de Starfinder Roleplaying Game! Stap in je pantserpak en grijp je magisch opgevoerde lasergeweer terwijl je de geheimen van een vreemd universum onderzoekt met je stoutmoedige ruimte-buddies.

Ga je op zoek naar verloren artefacten in de ruïnes van buitenaardse tempels? Werp je je met rune-enhanced armor en een lasergeweer in de strijd tegen ondoden in hun vloot van beenderschepen, of verdedig kolonisten van een zwerm vraatzuchtige gedrochten! Misschien hack je het mainframe van een door een god beheerde megacorp of doorzoek je de sterren naar aanwijzingen tot de geheimen van het universum of juist naar gloednieuwe planeten om te verkennen.

Of je nu het eerste contact legt met nieuwe culturen op onbekende werelden of vecht voor je leven in de neonverlichte steegjes van het Absalom Station, jij en je team zullen al je vaardigheden, kracht en magie moeten toepassen hebben om het te halen. Maar boven alles heb je elkaar nodig!

Een stevig boek van 528 pagina's in hardcover, waarin alles staat wat je nodig hebt om Starfinder te spelen, zowel voor spelers als voor de Game Master.

Starfinder is de Science Fiction setting van Paizo, de makers van Pathfinder.